Om FNoK

Faaborg Natur- og Kogræsserlaug (FNoK) balancerer mellem at vedligeholde naturen i de smukke Sundbakker, der grænser op til Faaborg by, ved at have køer græssende og at give medlemmer kvalitetskød, der ikke fås meget billigere - end ikke i supermarkederne. Køerne bliver sat ud i starten af april, hvorefter de græsser indtil oktober måned. Her bliver de skudt på stedet, hvor de er trygge og derved ikke oplever stress. De bliver slagtet og skåret ud i tæt samarbejde mellem slagteren og hver enkelt medlem, som herefter får topkvalitetskød med hjem.

Hver sæson starter i marts måned, hvor interesserede kan blive medlem, hvis der er ledige andele. Dette kan du læse mere ved at trykke på "Bliv medlem" i menuen øverst til højre. Der er altid et opstartsmøde for interesserede, nye medlemmer og allerede tilmeldte. Her får man mulighed for at møde formanden og måske andre medlemmer. Man får også en masse viden om foreningen, hvordan den fungerer og hvad vores kogræsserlaug laver. Det er også en mulighed for at se de smukke og bakkede omgivelser, hvor køerne græsser.

Bakkerne hedder Sundbakkerne, og de skråner ned til Sundsøen. Denne er kun adskilt fra Faaborg by af en mindre ringvej. Der er fra Sundbakkerne en fantastisk smuk udsigt over søen og Faaborg by med sin let genkendelige og meget karakteristiske gule klokketårn. Klokketårnet spillede i øvrigt en central rolle i filmen "En mand kommer hjem" med Thomas Bo Larsen som hovedrolleindehaver.

© 2019 FNoK. Siden er lavet i samarbejde med Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now